Kupujete stavbno pohištvo? Vam je cena pomembna? Poslali vam bomo cenik, oziroma ponudbo, ki vas bo razveselila!

Kupujete garažna vrata?

Iščete ugodne ponudbe za garažna vrata? Izpolnite spodnji obrazec, vpišite potrebne mere in našli jih bomo za vas.


Ime (obvezno)
Vaš eMail (obvezno)
Telefon
Opombe
Priloga
Prepišite sledečo kodo: captchaGaražna vrata prav tako, kot okna in ostalo stavbno pohištvo sledijo trendom glede materialov, ki se uporabljajo za njihovo izdelavo. Tako so sodobna garažna vrata lahko narejena iz plastike, lesa ali aluminija. Zaradi svoje veličine, garažna vrata predstavljajo za vgradnjo najbolj zahtevno stavbno pohištvo.

Lesena PvcSodobna garažna vrata so običajno vgrajena na kovinska vodila, po kateri garažna vrata drsijo s pomočjo električnega motorja. Da nam ni potrebno garažna vrata odpirati v celoti, imajo lahko vgrajena tudi manjša vrata, ki se odpirajo ročno. Ta manjša vrata so namenjena osebnemu prehodu in so zelo uporabna, še posebej v zimskih časih ko so temperature zelo nizke, saj skozi njih v hišo spustimo manj hladnega zraka, kot pa če bi odpirali celotna garažna vrata.

Vsekakor pa so garažna vrata kar precejšnja investicija, česar se zavedamo tudi na naši spletni strani. Ponujamo vam enkratno priložnost. V primeru da kupujete garažna vrata, nam pošljite povpraševanje, mi pa bomo povsem brez obveznosti in brezplačno posredovali vaše povpraševanje podjetjem, s katerimi sodelujemo. Sodelujemo namreč z večjim številom podjetij, ki izdelujejo stavbno pohištvo vseh vrst.

Zagotavljamo vam, da boste dobili zanimive in hkrati cenovno ugodne ponudbe za nova garažna vrata. Več o ostalem stavbnem pohištvu, si lahko preberete na pvc okna in vrata.

Alu Steklena

Comments are closed.