Kupujete stavbno pohištvo? Vam je cena pomembna? Poslali vam bomo cenik, oziroma ponudbo, ki vas bo razveselila!

Kaj o spletni strani menijo uporabniki

Glede na to da je spletna stran PVC okna in vrata delujoča že kar nekaj časa, smo za mnenje o njej vprašali nekaj naključnih uporabnikov, ki so preko spletne strani poslali povpraševanja za brezplačno ponudbo. Uporabnike, ki so naročali PVC okna ali vrata, smo izbrali naključno, dobili pa smo kar malce presenetljive odgovore. Uporabnike smo spraševali, kakšna se jim zdi spletna stran www.vrata-okna.eu ter ali je spletna stran izpolnila njihova pričakovanja. Prikazujemo vam zadnjih 5 odgovorov, ki smo jih prejeli od uporabnikov:

”Nejc Podlesnik”

Moram priznati, da na začetku nisem bil ravno prepričan ali bom dobil kakšen odgovor, potem pa me je zadeva malo presenetila. Obrazec sem izpolnil zvečer, naslednji dan dopoldan pa sem že dobil odgovor na povpraševanje in sicer, da je bilo povpraševanje poslano različnim podjetjem in da bom kmalu dobil njihov odgovor. In res sem še isti dan pridobil 3 ponudbe različnih podjetij. Ponudbe so bile res da različne kar sem tudi pričakoval. Izbral sem eno od podjetij jih kontaktiral in dogovorili smo se za naročilo. Moram še poudariti da je podjetje delovalo res profesionalno in da sem z novimi okni izjemno zadovoljen.

”Lucija Ožek”

Vašim urejevalcem spletne strani se moram zahvaliti, saj sem hitro prišla do različnih ponudb za okna in vrata. Tudi o podjetju, ki sem ga na koncu izbrala lahko povem le dobre stvari. Okna in vrata so mi zmontirali hitro in ugodno, prav tako kot, sem si želela. Hvala

”Miha”

Vaša spletna stran se  mi zdi enostavna in pregledna za uporabo. Zelo pohvalno je to, da ni potrebno izpolnjevati preveč podatkov, ampak le tiste res najnujnejše, ki jih podjetje rabi, da naredi predračun. Izbral sem PVC okna podjetja ki me je prvo kontaktiralo, saj so bili tudi cenovno najbolj ugodni. Miha

Lovro – Izola

Preko strani PVC okna in vrata sem posredoval povpraševanje za nakup garažnih vrat. S podjetjem sem se hitro uspel dogovoriti za ugodno ponudbo, saj so mi nudili dodaten popust za naročilo ki sem ga oddal preko vaše internetne strani.

”Jelena”

Ponudbo ki sem jo zahtevala sem dobila že naslednji dan od 4 podjetij. Trenutno se še nisem odločila koga bom izbrala saj so cene dosti podobne. V prihodnjih dneh mi pridejo od dveh podjetij izmerit okna v stanovanje, potem pa se bom dokončno odločila koga bom izbrala.