Kupujete stavbno pohištvo? Vam je cena pomembna? Poslali vam bomo cenik, oziroma ponudbo, ki vas bo razveselila!

Potrebujete ponudbo za notranja vrata?

Želite brezplačne ponudbe za notranja vrata? Pošljite nam povpraševanje in poslali vam jih bomo v najkrajšem možnem času

 

Ime (obvezno)
Vaš eMail (obvezno)
Telefon
Koda: captcha
Opombe

  

Verjetno ni objekta, ki ne bi imel notranja vrata. Le-ta namreč delijo različne prostore in zagotavljajo večjo zasebnost. Notranja vrata v gospodinjstvih so običajno lesena, malce manj so v uporabi pvc notranja vrata. Notranja lesena vrata so v starejših domovih običajno bila lakirana in so se na njih poznali vsi prstni odtisi, medtem ko v novejših domovih ali domovih, kjer so urejali notranjost, v večji meri zasledimo matirana lesena vrata.

Ste tudi vi med tistimi srečneži, ki jim je uspelo priti do zaključne gradbene faze in so potrebna samo še vrata in okna? V dogovoru z več različnimi proizvajalci vam nudimo brezplačno ponudbo tudi za notranja vrata. Izpolnite zgornji obrazec, pošljite nam mere vrat, ki jih potrebujete, vpišite tudi kakšne posebne želje glede materiala (pvc ali lesena vrata, s steklenimi vstavki ali brez, s posebnimi vzorci,..) ali barve, in vaše povpraševanje bomo posredovali podjetjem, ki izdelujejo stavbno pohištvo in s tem tudi notranja vrata.

Dodatne informacije glede pošiljanja povpraševanja in posredovanja vašega sporočila podjetjem, ki izdelujejo in/ali prodajajo notranja vrata in ostalo stavbno pohištvo, najdete na Pvc okna in vrata.

Notranja vrata