Kupujete stavbno pohištvo? Vam je cena pomembna? Poslali vam bomo cenik, oziroma ponudbo, ki vas bo razveselila!

Splošni pogoji

OPOZORILO: Izpolnitev obrazca za povpraševanje je popolnoma brezplačna. Pridržujemo si pravico do uporabe  e-mail naslovov uporabnikov, ki izpolnijo obrazec za povpraševanje na strani vrata-okna.eu, za pošiljanje oglasnih sporočil.

1 DOLOČBE

Splošni pogoji o uporabi storitev na strani vrata-okna.eu se nanašajo na pogoje uporabe brezplačnih storitev na spletni strani vrata-okna.eu  ter predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom ter uporabniki storitev vrata-okna.eu.

Ponudnik storitev je Gorec d.o.o, Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje, Slovenija ( v nadaljevanju ponudnik)

Uporabnik storitve je vsaka oseba, ki je izpolnila obrazec za povpraševanje na spletni strani vrata-okna.eu (naprej: uporabnik).

2 POGOJI UPORABE

Z izpolnitvijo brezplačnega obrazca za povpraševanje se strinjate, da vam ponudnik občasno (največ enkrat mesečno) po elektronski pošti pošlje reklamno sporočilo sponzorjev.

Izpolnitev obrazca v imenu drugih oseb ni dovoljena, za kar jamčite s polno odškodninsko odgovornostjo in nase prevzemate pasivno legitimacijo v primeru spora. Ni dovoljena uporaba storitve za kakršnekoli nezakonite namene.

3 VARSTVO PODATKOV

Ponudnik bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal le za potrebe izvajanja storitev. Ponudnik vam ne more zagotoviti varnosti in zasebnosti informacij, ki jih prenašate preko interneta in elektronske pošte. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z  Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

4 DOSTOPNOST

Uporabnik lahko kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga s pisnim obvestilom prekine prejemanje oglasnih sporočil iz spletne strani vrata-okna.eu

Uporaba storitve je na lastno odgovornost.

5 UPORABNIK SE ZAVEŽE 

Da ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev in njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

6 VELJAVNOST SPLOŠNIH POGOJEV

Ponudnik si pridržuje pravico do sprememb ali dopolnitev zgoraj navedenih pogojev kadar koli in brez predhodnega obvestila.

Prebral/a sem splošne pogoje oz. sporazum o uporabi strani vrata-okna.eu ter ga v celoti sprejemam.

Comments are closed.